Oslavíme společně vznik Československého státu přinášíme skvělé veřejné besedy se známými osobnostmi.

Sobota 26. 10

od 17 hodin komiksová beseda a autogramiáda s novinářem, spisovatelem a šéfredaktorem časopisu ABC - MgA. Zdeňkem Ležákem - Lví silou, vzletem sokolím o historii sokolů až po současnost pro všechny podzimní grilování od 14 do 18 hodin.

Neděle 27. 10

od 13 hodin komiksová beseda a autogramiáda s novinářem, spisovatelem a šéfredaktorem časopisu ABC - MgA. Zdeňkem Ležákem - kniha TGM - o životě a klíčových událostech prvního prezidenta Československa

ve 14 hodin soutěž o nejstarší časopis ABC - přineste ukázat svůj nejstarší časopis ABC a získejte odměnu  od 17 hodin beseda s zahradníkem časopisu Receptář - Ing. Vlastimilem Šindelářem - Zima nadohled.

Pondělí 28. 10

od 14 hodin beseda s zahradníkem časopisu Receptář - Ing. Vlastimilem Šindelářem - Zahrady za první republiky  od 18 hodin beseda s historikem Moravského zemského muzea PhDr. Lukášem Lexou - Podluží ve Slovácké brigádě

Po celou dobu konání tematická výstava květin zahradníka časopisu Receptář Ing. Vlastimila Šindeláře. Těšit se můžete také na tematické sladké menu s výbornou italskou kávou Mokarico.

Vstup zdarma

V Mikulčicích budova Bartoník - Mikulčice 469

Odkaz na událost na FB - https://www.facebook.com/events/1036997051553908